PhiAcademy

PhiAcademy on isoin brändi alalla, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman kursseja ja kauneushoitoja. PhiAcademy ei ikinä lopeta tukemasta oppilaitaan, vaikka kurssi olisikin käyty loppuun. Kun olet saanut todistuksen opiskelusta, olet valtuutettu työskentelemään korkealla tasolla, jonka asiakaskin tunnistaa. Tämä tekee työskentelystä tuottoisaa.

Microblading - nykyajan halutuin esteettinen kauneushoito sekä kaikkein tuottoisin liikeala kauneuden maailmassa ikinä. Mahtavin kauneusakatemia maailmassa, PhiAcademy, esittelee sinulle modernit Microbladingin online- ja livekurssit, jotka kestävät 4 - 6 kuukautta. Online kurssi sijaitsee CraftMaster-applikaatiossa, joka toimii sekä alustana verkko-opetukselle, että sosiaalisena verkostona, jolla voit pitää yhteyttä muihin Microblading-artisteihin ympäri maailmaa.

Kaikki tarvittava, tullaksesi Microblading-artistiksi, sekä mahdollisesti tulevaisuudessa Masteriksi!

Maailman parhaat sata Microblading-Masteria näyttävät heidän taitonsa oikeille malleille, ja ilo olisi meidän puolellamme, kun pääsemme jakamaan tietoamme kanssanne!

Premium - Pakkaus

Premium aloituspakettiin kuuluu teoriaosuus, käytännön osuus ja 6 kuukauden online-tuki oppimiseen luodun CraftMaster-appin kautta. Peruskursissa nyt saatavana bonuksena Shading tekniikkaa!

PhiBrows Finland - Premium -paketti

Premium -pakkaus sisältää:

Lisäämme sinut myös CraftMasterissa lisäkurseille:

Standard - Pakkaus

Standard aloituspakettiin kuuluu teoriaosuus, käytännön osuus ja 4 kuukauden online-tuki oppimiseen luodun CraftMaster-appin kautta. Peruskursissa nyt saatavana bonuksena Shading tekniikkaa!

PhiBrows Finland - Standard -paketti

Standard -pakkaus sisältää:

Lisäämme sinut myös CraftMasterissa lisäkurseille:

PhiBrows - Pigmentit

Microblading Phibrows -pigmentit ovat Phiacademyn kehittämiä värejä, suurin ja tunnetuin PMU-akatemia maailmassa. Phibrows -pigmentit ovat kehitetty korkeiden eurooppalaisten standardien mukaisesti. Phibrows -pigmentit ovat täynnä positiivisia ominaisuuksia, eivätkä ne ole haitallisia iholle. Jokaisen pigmentin materiaali on testattu erikseen mahdollisten epäpuhtauksien varalta laboratoriossa. Phibrows -pigmentit täyttävät kaikki terveys- ja turvallisuus vaatimukset ja niissä on saavutettu kaikkien pigmenttien tasavertaisuus. Phibrows -pigmentit sisältävät kolme väriä, jotka eivät ole ainoastaan intensiivisiä ja kestäviä, vaan pysyvät myös muuttumattomina. Värit haalistuvat hitaasti ja kauniisti säilyttäen halutun sävyn pitkään, kunnes pigmentti katoaa kokonaan luonnollisesti. Phibrows -pigmentit ovat markkinoiden ensimmäinen pigmentti, jonka valmistaja takaa pitkäkestoisen lopputuloksen sekä muuttumattoman värin parantumisenkin jälkeen.

Microblading-koulutus koostuu kahdesta osasta

Teoriaosuus, käytännön osuus ja 4 - 6 kuukauden online-tuki oppimiseen luodun CraftMaster-appin kautta.

Microblading on manuaalinen taito ja tekniikka. Microblading-harjoittelu vaatii tietyn määrän käytettyä aikaa, harjoitusta ja ahkeruutta koulutuksen jälkeen. Tätä aikaa ei lasketa päivinä. Se lasketaan kuukausina. Ensimmäinen kaksipäiväinen microblading kurssi edustaa tekniikan esittelyä, jossa opiskelijat tutustuvat tekniikan ja ihon käytäntöön ja perusongelmiin. Tämän kahden päivän microblading-kurssin jälkeen opiskelijat pysyvät päivittäisessä yhteydenpidossa Akatemian kanssa Craft Master-sovelluksen kautta, jossa he esittelevät töitään ja siirtyvät tasoja ylöspäin. Kun oppilas on kulkenut kaikki yksitoista tasoa on hän sertifioitunut Phibrows-artisti ja hänet pistetään Phibrows maailman kartalle.

Microblading teoreettinen osa:
Teoreettisessa osassa keskitytään ihon ongelmiin, microblading-hoidon jälkeiseen hoitoon, pigmentteihin, muotoon, symmetriaan jne. Hygieniaan liittyvä aihe on tärkein asia, ja se esitetään ehkäisevien toimenpiteiden avulla, jotka on toteutettava mahdollisten ongelmien välttämiseksi.

Microblading käytännön osa:
Käytännön osassa harjoitellaan keinotekoiselle iholle eli lateksille ensimmäisenä päivänä ja toisena päivänä harjoitellaan microblading tekniikkaa oikeille malleille. Tämän käytännön tavoite on, että oppilaat näkevät ja tuntevat miltä tuntuu työskennellä todelliselle iholle.

1. Koulutuspäivä - Basic course

2. Koulutuspäivä - Basic course

Kurssin jälkeen saat ohjausta masteriltasi CraftMaster-applikaation kautta

CraftMaster on Androidille ja iOS-järjestelmälle ladattava applikaatio. Se on uusi oppimiskonsepti, joka käyttää luokkasysteemiä erityisessä oppimisympäristössä.

Avainhyödyt CraftMasterilla oppimisessa: matkakulujen säästäminen, harjoitteleminen milloin ja missä vain, saaavuttaa tarkkaa ja omistautunutta ohjausta valvovalta Masterilta.

Odotamme innolla kurssia sekä uusien oppilaiden tapaamista! Valitse vain parasta itsellesi, yritystoiminnallesi sekä asiakkaillesi. Ohjaamme sinut alan huipulle ja osaksi Branko Babic Microblading Akatemiaa! Tervetuloa microblading-koulutukseen!

Varaa paikkasi Helsinkiin Microblading-koulutukseen ajoissa ja ole työssäsi huipulla!

Koulutuksen voi myös maksaa osamaksulla, kysy meiltä lisää.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa:
Thuy Tran
info@phibrowsfinland.fi
044 055 3234